top of page
Zoeken

Ontwar gaat van start !


Ik kwam 2,5 jaar geleden voor het eerst in contact met het begrip ‘Minimaliseren’. Mijn leven stond helemaal op zijn kop met drie piepjonge kinderen en mijn job als psychiatrisch verpleegkundige duwde me in een diepe put.


Omdat ik toen, in het heetst van de strijd, tijd heb gemaakt om te kijken waar ik gelukkig van werd, sta ik nu sterker dan ooit in mijn schoenen. Met een georganiseerd huishouden, een snel opgeruimd huis en alleen maar spullen waar ik gelukkig van word, leid ik een leven waar ik helemaal mezelf in kan zijn.


Ik voel een nieuwe frisse wind, borrelende energie en een levenslust die ik nooit eerder voelde!


Een droom die werkelijkheid wordt dat ik dit met jullie kan gaan delen.


Ontwar je huis, je spullen, je leven en durf meer ruimte creëeren om te groeien!bottom of page