top of page

Ik kwam ergens vorig jaar in een fase in mijn leven waarin ik de overvloed aan spullen in ons huis overschouwde en zuchtte: het is teveel.  Maar alleen kon ik dat ontspullen en opruimen precies niet. Ik nam er de tijd niet voor, ik deed het niet grondig genoeg en ik twijfelde soms of ik iets echt nog wel nodig had. Ik had dus hulp nodig. Ik liet Britt komen en ze was een geschenk uit de hemel.

 

Ik wilde graag alle belangrijke ruimtes in ons huis onder een vergrootglas leggen: de bibliotheek, de bureau, de keuken, de speelhoek en de kamer van de kleuter. Na elke sessie reed mijn opruimcoach met een wagen vol weggeefspullen de oprit af. Een zaligheid! Natuurlijk ging het niet altijd van een leien dakje, maar mijn opruimcoach wist altijd wel de juiste vragen te stellen zodat er wat helderheid kwam in mijn gedachten en overtuigingen.

Het huis is na een paar maanden nog altijd veel opgeruimder dan vroeger en vooral: ik heb minder tijd nodig om alles een plekje te geven maar ook, ik heb veel minder tijd nodig om iets terug te vinden. Ik weet alles nu uit mijn hoofd liggen, er is meer overzicht.

Ik ervaar nu meer rust in mezelf omdat er geen overbodige spullen in huis zijn. Minder overbodige spullen in huis, minder overbodige gedachten in mijn hoofd. Ik koop ook beduidend minder en vooral veel bewuster. Rommel en troep komt het huis niet meer in.

 

- Lieve Van Weddingen -
De volledig blog van Lieve lees je hier

lavenderwebsite.jpg

Britt is bij ons thuis geweest! Samen hebben we het bijgebouw aangepakt. Dit was een stap om verder te doen. Ze heeft me flink op weg geholpen en zo de kneepjes van het vak geleerd. Ik volgde ook een infosessie en die was eveneens top! Het doet je nadenken en bewuster omgaan met de dingen!
 

- Carmen -

flowerwebsite.jpg
teawebsite.jpg

Eenvoud, geluk en rust...
Britt heeft me de aanzet gegeven tot deze nieuwe levensvisie waar ik al eventjes in onrust naar op zoek was! Nog veel werk, soms met kleine stapjes maar er is weer ademruimte en plezier in kleine en grote dingen! Een absolute aanrader. Ik volg de blogs en tips nog altijd... hop naar een nieuwe toekomst!

- L.A. -

plantvaaswebsite.jpg

Op zoek naar rust in mijn hoofd heeft Britt mij onlangs geholpen met een eerste kamer in mijn huis aan te pakken. Haar enthousiasme, tips & tricks, en haar methode zijn bijzonder inspirerend geweest voor mij. Ook het feit dat ze spullen meeneemt die je wil weggeven is heel motiverend. De moed ontbrak mij telkens om eraan te beginnen. Maar door een eerste sessie heb ik enorm veel zin gekregen om ook de rest aan te pakken.

Een topvrouw met een geweldig concept, die ik alleen maar kan aanbevelen!

- J.D.B. - 

tea!.jpg

Door het minimaliseren met Britt als coach leerde ik geduld hebben om kamer per kamer, kast per kast, schuif per schuif te gaan bekijken. Wanneer ik alleen probeerde op te ruimen, gaf ik al snel op, de moed zakte me in de schoenen, het vrat energie om nog maar te kijken naar wat op te ruimen of te beslissen viel.

 

Door er samen in te vliegen en de nodige tips en tricks te krijgen om alle ruimte grondig aan te pakken, kreeg ik moed en energie om verder te doen.
 

Na elke sessie ben ik moe en heb ik de nodige rust nodig, maar die rust gaat gepaard met een énorme voldoening!

- Anne -

bottom of page